
ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید پوشهای را در ویندوز پاک کنید ولی با اعلام خطا مواجه شدهاید و امکان حذف پوشه وجود ندارد. در این مطلب می خواهیم نحوه حذف کردن این پوشهها را به شما آموزش دهیم.
تصور کنید در حال جابهجایی فایلهایتان از یک درایو به درایو دیگر و یا حتی به هارد دیسک هستید، برخی پوشهها را کپی کرده و بعد آنها را حذف کردهاید ولی در این بین پوشهای هست که اصلا Delete یا حذف نمیشود. کار نیمه کاره مانده و پوشه مربوطه حذف نمیشود. علت چیست؟ چه کار باید کرد؟
توضیح مشکل پیام ویندوز زمان پاک کردن فایل یا پوشه This File No longer located یا This Folder No longer located :
وقتی شما در نظر داشتید پوشهای را حذف کنید، ویندوز متوجه شده که این پوشه مربوط به یک پوشه قبلا زیپ شده است که ابتدا باید وضعیت آن پوشه مشخص شود و یا اینکه این پوشه به پوشهای مربوط می شود ولی ویندوز نمیتواند سورس اصلی را شناسایی کند، به همین دلیل به شما اجازه نمیدهد پوشه را حذف کنید. شما باید با استفاده از یک ترفند، پوشه را پاک کنید. در اصل این پوشه اصطلاحا پدر و مادری دارد و ویندوز چون نمی تواند پوشه اصلی را پیدا کند، اجازه حذف این پوشه را به شما نمیدهد. با ترفندی ساده مساله قابل حل است.
استفاده از دستورات CMD برای پاک delete کردن پوشه هایی که پاک نمی شوند همراه با تصویر
در قسمت run ویندوز cmd را تایپ کنید تا پنجره دستورات اجرا شود.
ابتدا شما باید به درستی آدرس محل قرار گرفتن پوشه را بدانید. برای مثال محل قرار گرفتن پوشه در آدرس زیر است:
C:\Users\Modir\Desktop
و نام پوشه ای که قرار است پاک (delete) شود:
Myfolder
بسیار خوب ، ابتدا باید آدرس محل قرار گرفتن پوشه را وارد کنیم و enter را بزنیم:
CD C:\Users\Modir\Desktop\Downloads
حالا باید دستور حذف پوشه ای که پاک نمی شود(Myfolder) را بدهید و enter را بزنید:
RMDIR /Q/S Myfolder
خواهید دید که پوشه و هر آنچه در آن است پاک خواهد شد. این نوع از پاک کردن به گونه ای است که قابلیت بازیابی اطلاعات وجود ندارد.
حذف پوشه هایی که پاک نمی شوند بدون هیچ دستور خاصی و فقط یا برنامه winrar یا winzip
یکی از برنامه های winzip یا winrar را نصب کنید
روی پوشه یا فایل راست کلیک کنید
گزینه Add to archive و یا چیزی شبیه به این که برای فشرده کردن با این دو برنامه به منوی راست کلیک اضافه شده است را بزنید
صفحه جدیدی باز خواهد شد که در آن تیک گزینه Delete files after compression یا Delete files after archiving را بزنید تا بعد از فشرده کردن فایل یا پوشه مرجع ( که مورد نظر ماست) را پاک کند.
فقط کافی است روی OK کلیک کنید تا فایل یا پوشه ای که حذف نمی شد را پاک کند. اگر هم از این روش نتیجه نگرفتید به سراغ روش اول یعنی پاک کردن با دستورات CMD بروید.